Varför använder rulleklistermärket offsettryck?

- 2021-04-23-

Självhäftande tryckning är en av de mer vanliga traditionella hantverken inom tryckindustrin. Självhäftande utskrift var i grunden arkmatad utskrift i början, och självmatad pappersrulle är ett nytt försök under de senaste åren.

Användningen av offsettryck för rullning för att skriva ut självhäftande etiketter kan kompensera för bristerna i flexografisk utskrift och prägling av tonåtergivning, vilket gör långtonade trycksaker lättare att skriva ut och replikera. I boktryck stöter självhäftande tryckföretag ofta på problemet med att ständigt byta film. Detta beror främst på att originaldokumenten från säljaren är i offsettryck, så tryckeriet måste justera kalibreringen efter den faktiska situationen för sina egna maskiner och utrustning och färgseparation, tydliga små och stora utskrivbara prickar.

Idag eliminerar offsettryck dessa problem eftersom offsettryck är helfärgstryck. Utskriftskvaliteten på självhäftande klistermärken har förbättrats avsevärt. Under de närmaste åren kommer självhäftande etiketter för offset-tryckning att rulla fram snabbt. Nu är vissa inhemska tillverkare av fram- och återgående papperstransportörer mer optimistiska om denna modell, eftersom offsettryckstekniken inte har något nytt, utan en ny kombination.

Offset -klistermärken har vissa speciella industrimarknader, till exempel medicinska etiketter. Detta beror på att när medicinska etiketter markeras manuellt används arkmatad offsettryck. Numera, med rullförskjutningspressen, kan den automatiskt märka och skriva ut fina bilder och text, vilket gör självhäftande utskrift enklare. Det som tydligt måste påpekas är att den självhäftande etiketten för offsettryck på rulle bara är ett sätt, och det kan inte ändra det stora mönstret för boktryck.

Självhäftande utskrift är en av de mer lämpliga metoderna för kombinerat tryck. Många kosmetika etiketter vi ser i köpcentra är i princip tryckta så här.